Skip links
Explore
Drag

Aksesorë për Roleta

Në muajt e verës dhe pranverë-verës vërejmë rritje të temperaturave. Ky trend mund të vazhdojë, në fillim të këtij dimri ishte koha e vitit kur u përballët me koston më të lartë të ruajtjes së temperaturës së duhur për një shtëpi të rehatshme. Tani kjo verë dhe vjeshtë vijnë me faturat e energjisë elektrike të nevojshme për të ruajtur ajrin e kondicionuar efektiv.

A ka ndonjë mënyrë për të ulur kostot dhe për të mbrojtur në mënyrë efektive shtëpinë tuaj gjatë muajve të verës?
Po!

Këto janë roleta dhe roleta të jashtme veneciane (roleta të fasadës).

Në këtë pjesë ne paraqesim pajisje shtesë për roleta. Kjo është arsyeja pse ne paraqesim elemente interesante që mund të përmirësojnë personalizimin e roletave tuaja.

Thjesht duke zgjedhur forca të roletave, ju mund të zgjidhni PA 39 të përsosur bazë që fshihet nga dielli. Përdorimi i 52 profileve gjithashtu ju bën të ndiheni më të sigurt.

Problemi i automatizimit të roletave mund të jetë interesant pasi mund të "vendosë" në punë, sensorin tuaj të diellit ose orën tuaj nëse do ta mbroni shtëpinë tuaj nga mbinxehja në mënyrë që ajri i kondicionuar të jetë më pak i nevojshëm.

Sigurisht, për të gjithë këtë ju duhet të pajisni kapakët me motor elektrik. Ka disa lloje, disa prej të cilave kanë kontrollë radio të integruar që nuk detyrojnë instalime elektrike shtesë në shtëpitë tuaja.

Sigurisht, ne jemi të lumtur t'ju përgjigjemi në çdo situatë nëse keni ndonjë pyetje.

Shqip