Skip links
Explore
Drag

Dritare rrëshqitëse dhe dyer rrëshqitëse - Schüco

Schüco Thermoslide SI 82

Schiebefenster / Schiebetüren

Ndarje: 5/7

Përshkrimi - Schüco Thermoslide SI 82

Derë plastike HS me kornizë me 7 ndarje dhe kornize me 5 ndarje, si dhe një sistem me 3 goma. Sistemi i dyerve ngritëse dhe rrëshqitëse plastike Schüco HS ThermoSlide bazohet në sistemin Schüco Corona SI 82 (Thermo 6) me trashësi 82 mm me një kornizë të thellë 219 mm. Falë pragut të trefishtë të ndarë termikisht dhe përforcimit të kornizës së ndarë termikisht, u arrit izolimi i shkëlqyeshëm termik. Si një opsion i veçantë për dizajnin, Schüco ofron veshjen e re dhe ekskluzive të sipërfaqes Schüco AutomotiveFinish. Falë Schüco AutomotiveFinish, ngjyra të mrekullueshme metalike tani janë gjithashtu të mundshme për profilet plastike për dritare dhe dyer bazuar në "know-how" të industrisë së veshjeve automobilistike.

Schüco LivIngSlide HST

Schiebefenster / Schiebetüren

Ndarje: 4/5

Përshkrimi – Schüco LivIngSlide

Falë pragut të ndarë termikisht, arrihet sistemi i menduar mirë me shumë dhoma në lidhje me vulat përreth dhe xhamin e trefishtë, vlerat e shkëlqyera të izolimit termik deri në nivelin pasiv të shtëpisë janë arritur. Pragu i derës së ngritjes dhe rrëshqitjes është projektuar në mënyrë të tillë që shkëputja termike të zhvillohet midis zonës së jashtme dhe të brendshme. Zonat me dysheme me këmbë të ftohta përpara sistemit të dyerve të dritares shmangen në mënyrë efektive. Kjo kursen kostot e energjisë dhe rrit komoditetin e jetesës përmes një klime të këndshme, konstante të dhomës.Në përputhje me prirjen drejt përdorimit të hijeve të ndryshme të gri në arkitekturën moderne, Schüco LivIng është gjithashtu në dispozicion me një trup bazë plastik me ngjyrë gri për të ruajtur pamjen elegante të ballkonit ose derës së oborrit tuaj në zbritjet e kornizës edhe kur është e hapur .

Schüco Easyslide CT70

Schiebefenster / Schiebetüren

Ndarje: 3/5

Përshkrimi – Schüco Easyslide CT70

Dyert plastike ngritëse dhe rrëshqitëse, dhoma 3/5, thellësia e instalimit 167 mm. Dyert e reja të ngritjes dhe rrëshqitjes ofrojnë komoditet shtesë. Për shkak të ndërtimit të tyre dhe materialeve të përdorura, ato ofrojnë izolim shumë efektiv të zërit. Në të njëjtën kohë, dy ose tre nivele nënshkrimi sigurojnë mbrojtje të mirë nga drafti edhe në erëra të forta. Përveç kësaj, transparenca optimale e xhamit izolues të përdorur aktualisht çon në një dalje të dritës në mënyrë të pakrahasueshme të lartë. Dyert ngritëse dhe rrëshqitëse nga sistemi i profilit SchüSo Corona CT 70 HS EasySlide dhe përbërësit e tyre individualë janë praktikisht pa mirëmbajtje dhe pastrohen lehtë për shumë vite. Sipërfaqet janë me ngjyra dhe të lehta, pajisjet dhe dorezat janë të mbrojtura nga korrozioni. Funksionimi i dyerve moderne të ngritjes dhe rrëshqitjes është i lehtë dhe i lehtë.

Shqip