Skip links
Explore
Drag

Rolete me Kuti të padukshme

Rolete me bazë të suvatuar në të dy anët (brenda dhe jashte)

 • Kuti e suvatueshme
 • Pa ura të ftohta
 • Perdja e roleteve Mini 39 mm ose Maxi 52 mm
 • Perdja e roleteve e bërë në mënyrë opsionale prej alumini ose plastike
 • Gropa konkave
 • Rishikimi (modifikimi) nga jashte
 • Ekran fluturues i integruar
 • Fusha e aplikimit: Ndertim i ri ose renovim.

Rolete te montuara nga larte me modifikim te brendshëm

 • Mund te montohet me dritare ne nje hap
 • Kuti e suvatueshme
 • Perdja e roleteve Mini 39 mm ose Maxi 52 mm
 • Perdja e roleteve e bërë në mënyrë opsionale prej alumini ose plastike
 • Rishikimi (modifikimi) nga brenda
 • Ekran fluturues i integruar
 • Fusha e aplikimit: Ndertim i ri ose renovim.

Rolete te montuara nga larte me modifikim te jashtëm

 • Zgjidhja perfekte për shtëpitë pasive
 • Mund te montohet me dritare ne nje hap
 • Kuti e suvatueshme
 • Perdja e roleteve Mini 39 mm ose Maxi 52 mm
 • Perdja e roleteve e bërë në mënyrë opsionale prej alumini ose plastike
 • Rishikimi (modifikimi) nga brenda
 • Ekran fluturues i integruar
 • Fusha e aplikimit: Ndertim i ri ose renovim.

Më poshtë janë parametrat teknikë të blindave të rulit në kutitë klasike. Vetëm disa nga llojet e sistemeve të grilave të paraqitura më sipër nuk kanë disa madhësi kuti dhe natyrisht mund të zëvendësohen me një kuti më të madhe në atë kohë. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni. Ne i përmbahemi parimit që nëse pyesni, nuk do të gaboni.

Shqip