Skip links
Explore
Drag

Rolete me kuti të dukshme

Roletet që janë montuar në pjesën e përparme të fasadës ose nën vijëzuese zakonisht instalohen pasi të ketë përfunduar puna e ndërtimit. Thuhet se ato janë të destinuara për modernizim sepse përmirësojnë parametrat e izolimit termik dhe akustik. Grilat e rulit të montuara përpara garantojnë privatësi, mbrojtje nga dielli dhe rrisin mbrojtjen nga vjedhjet. Përveç kësaj, roletet me rrjeta kundër mushkonjave mbrojnë nga insektet. I gjithë mekanizmi i roleteve është lehtë i arritshëm për riparim dhe mirëmbajtje. Hapja e kontrollimit në këtë lloj rolete ndodhet në pjesën e përparme të kutisë.

Avantazhet e sistemit
  • Shumë variante të kutive
  • Për shumë situata ndërtimi
  • Kutia e dukshme
  • Llojet e fletëve te aluminit: mini 39 mm deri maxi 52 mm
  • Rishikimi i jashtëm
  • Ekran fluturues i integruar
  • Aplikimi: ndërtimi dhe rinovimi i ri

Kuti e rrumbullakët

Në dispozicion dy variante - kuti e bërë prej alumini të nxjerrë (extruduar) ose Varianti ekonomik - kuti e bërë prej alumini të lakuar në të ftohtë.

Kuti gjysmë e rrumbullakët

Zgjidhja përdoret rrallë. Përdoret më shpesh gjatë instalimit në një ven të fshehtë. Ajo ofron një estetikë që është e krahasueshme me një kuti të rrumbullakët, por me një kosto më të ulët.

Kuti kubi

Formë interesante moderniste që fiton ndjekësit e vet. Synon klientët që pëlqejnë format asketike. Është një zgjidhje e preferuar nga arkitektët në projektet e niveleve më të fundit. Ajo i referohet formave të fletëve të roleteve veneciane të jashtme.

Kuti klasike

I përdorur dhe i njohur për shumë vite. Zgjidhja është më e popullarizuara për shkak të formave të saj harmonike. Zgjidhja është në dispozicion në versionin e aluminit të lakuar në të ftohtë.

Më poshtë paraqiten parametrat teknikë të fletëve të roletes në kutitë klasike. Vetëm me disa nga llojet e sistemeve të roleteve të paraqitura më lart, disa madhësi të kutisë nuk janë të disponueshme dhe natyrisht mund të zëvendësohen nga një kuti më e madhe. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni. Ne i përmbahemi parimit, kush pyet - nuk gabon.

Shqip