Skip links
Explore
Drag

Dritaret me 7 ndarje Schüco Living Alu Inside

Dritaret LivIng Alu Inside

LivIng Alu Inside Classic

Prej 0,90 W/m²K

Ndarje: 7

Në sistemin pa izolim me xham të trefishtë Ug = 0,5 W / m²K ne arrijmë koeficientin e transferimit të nxehtësisë Uw = 0,73 W / m²K për një dritare referimi

LivIng Alu Inside Classic Pro

Prej 0,78 W/m²K me izolim

Ndarje: 7

Në sistemin pa izolim me xham të trefishtë Ug = 0,5 W / m²K, ne arrijmë koeficientin e transferimit të nxehtësisë Uw = 0,69 W / m²K për një dritare referimi

Përshkrimi - Schüco LivIng Alu Inside

Sistemi shumë izolues Schüco Alu Inside bazohet në një konstruksion me 7 ndarje (fusha) me një thellësi kornize 82 mm dhe një teknologji të patentuar të nxjerrjes të bërë nga PVC dhe alumini, e cila garanton izolimin maksimal termik. Gjerësia e profileve kur shikohet nga brenda, 120 mm, lejon që të kalojë më shumë dritë dhe thekson pamjen e hollë të dritares. Përforcimet e aluminit që janë të integruara në mënyrë optimale plotësojnë kërkesat më të larta strukturore.

Baza e dritareve të mira:

  • 1 Sistemi i profilit me 7 ndarje me vetitë më të larta të izolimit për vlerën Uf nga 0.73 W / (m²K).
  • 2 Korniza dhe ndërtimi i izolimit shmang urat termike dhe është 100% e riciklueshme.
  • 3 Tre diktungat ofrojnë mbrojtje optimale kundër erës, shiut dhe zhurmës.
  • 4 Gjerësia e profilit të vogël nga jashtë lejon më shumë dritë.
  • 5 Gjeometria klasike e krahut me linja të qarta dhe të përjetshme plotëson kërkesat e arkitekturës moderne.
  • 6 Siguri e lartë statike falë teknologjisë së përbërë prej alumini.
  • 7 Thellësia e shtuar e strukturës siguron siguri dhe parandalon thyerjet.
  • Shqip