Skip links
Explore
Drag

Koleksioni Inspiro

Dyert e aluminit nga koleksioni Inspiro janë bërë nga profilet Aluprof..Pjesa e jashtme e panelit të futur është zakonisht prej fletë alumini - shumica e dyerve janë të lyera me ngjyra RAL, panelet HPL përdoren për dyert e rimesuara (lustruara). Paneli dekorativ i derës është i mbushur me shkumë PU dhe kompensatë ose me polistiren të ekstruduar (nxjerrë) 24, 36 dhe 48 mm të trasha. Dyert kanë panele me trashësi minimale 36 mm, kryesisht 48 mm të trasha, ato janë të pajisura me tre xhama, pjesa e brendshme dhe e jashtme zakonisht janë prej xhami të laminuar të sigurisë (VSG). Lustrimi i të gjitha modeleve është zakonisht prej xhami të ngrirë, por sigurisht që mund t'i bëjmë edhe me xham dekorativ ose me ngjyra.

M08

M03

M02

Shqip