Skip links
Explore
Drag

HTA-2314

Karakteristikat
  • Me mbushje
  • Model drejtkëndor si në foto
  • Lustrim: xhami i sperkatur rërë me një model siç tregohet në foto
  • Kornizë dekorative INOX rreth lustrimit
  • Aplikohet vetem jashtë
  • Dorezë tërheqëse prej çeliku inox me mbështetëse të pjerrëta të montuara në kornizën e fletës-derës
Teknologjia

Dyert mund të bëhen nga këto materiale:

  • Alumini
  • PVC
Dekori
  • Dyer alumini: Çdo ngjyrë nga paleta RAL dhe përfundime (produkte finale) të ngjashme me dru
  • Dyer PVC: ngjyrë të bardhë dhe gamë foliesh për profile plastike

Modeli i dhënë mund të ndryshohet sipas dëshirës. (Modifikimi i Xhamit, Elemente dekorative, shulat dhe doreza)

Shenim:
Dera gjithmonë bëhet me porosi sipas specifikave të klientit.

Panelet e disponueshme të dyerve

mbushje e dyanshme

mbushje e njëanshme me bashkëngjitje

Me mbushje

Shqip