Skip links
Explore
Drag

Koleksioni Ekskluziv

Dyert e aluminit nga koleksioni Exclusive janë bërë nga profilet INOTHERM.. Sipërfaqet e jashtme janë gjithashtu prej fletë alumini të lyer ose të lustruara. Midis paneleve ka një mbushje të bërë nga shkuma e ngurtë XPS ose PUR e ekstruduar. Si rezultat, mund të arrihen koeficientë të lartë të izolimit termik. Per dyert e ketij koleksioni perdorim xham te trefishte, qelqi nga jashte zakonisht perbehet nga xham sigurie te laminuar.Ne dyer vendosen brava automatike, hapese elektrike dhe mbyllese dyersh. Me këtë teknologji, dyert bëhen sipas një projekti individual të klientit.

Shqip