Skip links
Explore
Drag

Rolete te montuara nga larte me modifikim te jashtëm

Roletat e jashtme me modifikim të brendshëm janë një përgjigje ndaj kërkesës së tregut për një zgjidhje të tillë për instalimin e një rolete në një kornizë të gjerë dritaresh rrëshqitëse. Me solucione standarde, p.sh. B. me inspektim (modifikim) nga poshtë, nuk do të ishte e mundur asnjë akses në kapakun e inspektimit, ndërsa në rastin e roletave me një përplasje nga përpara, nuk do të ishte e mundur asnjë përdorim. Roletet me inspektim nga jashtë kanë mundësinë e instalimit të plotë nga brenda dhe jashtë. Qasja në shërbim fitohet pasi të keni hequr një përplasje të vogël midis dritares dhe daljes së rezervuarit.

Rolete të montuara nga lartë me kuti Styrotherm nga Aluprof

 • Kuti stiropori
 • Termoizolim me i madh falë mundesise se suvatimit te kutisë nga brenda
 • Punet e servisit dhe mirëmbajtjes kryhen nga jashtë
 • Kompatibil me sistemin per auditim të brendshëm
 • Pas suvatimit kutia është e padukshme nga pjesa e brendshme e dhomës
 • Makinë e propozuar: elektrike
 • Ky sistem mundëson përdorimin jo vetëm të roletave, por edhe atyre veneciane në të njëjtat kuti.

Rolete te montuara nga larte me kuti nga Exte – Elite XT

 • Kuti roletesh prej PVC, e izoluar nga brenda me stiropor
 • Pas suvatimit kutia është e padukshme nga pjesa e brendshme e dhomës
 • Kompatibil me sistemin per auditim të brendshëm
 • Termoizolim i lartë
 • Punet e servisit dhe mirëmbajtjes kryhen nga jashtë
Shqip