Skip links
Explore
Drag

Rreth Kqiku-MZ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum in tellus non mi ornare faucibus eget ut libero. Ut feugiat pellentesque bibendum.

Rreth kompanisë

Kompania është themeluar në vitin 2000.

Gjatë kësaj kohe ne kemi ndërtuar një reputacion të mirë, i cili tregon numrin e porosive të kryera me sukses dhe klientëve të kënaqur, në Europë (Zvicër dhe Gjermani).

Qëllimi ynë kryesor është t'u sigurojmë klientëve tanë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë në kohë dhe me një çmim të arsyeshëm në mënyrë që të marrin cilësinë më të lartë me çmimin më të mirë!

Mallrat që ne ofrojmë përbëhen nga materiale dhe përbërës nga furnizues të njohur gjermanë si Schüco dhe WinkHaus, falë të cilave funksionaliteti dhe besueshmëria e tyre mbeten të pandryshuara. Falë shumëllojshmërisë së madhe të produkteve dhe përvojës shumë vjeçare, ne jemi në gjendje të ofrojmë zgjidhje tërheqëse për çdo nevojë dhe çdo aplikim të çdo konsumatori.

VIZIONI YNE

Ne besojmë se zhvillimi i produkteve dhe shërbimeve në partneritet të ngushtë me klientët tanë është mënyra e vetme për të pasur një ndikim real në biznesin e tyre.

8

Vite eksperience

Partneret

Shqip