Skip links
Explore
Drag

Dritare me 7 ndarje Schüco Living

Schüco Living

LivIng- Sistemi i fundit nga Schüco u zhvillua për të ofruar komoditet termik për njerëzit që kërkojnë dritare për shtëpi me energji të ulët dhe pasive. Ndërtimi inovativ i profilit brenda shkon krah për krah me përforcimet klasike të çelikut që lejojnë performancën e dritareve të mëdha me funksione të tilla si hapja dhe animi.

Living 82 MD Classic

Klasa e izolimit termik:
2.5/5

Ndarje: 5

Living 82 MD Rondo

Klasa e izolimit termik:
2.5/5

Ndarje: 5

Schüco LivIng - ekuilibër i shkëlqyeshëm i energjisë

Ngrohtësia qëndron brenda, i ftohti jashtë. 7 ndarje brenda profilit të kornizës arrijnë izolimin termik në nivelin e një shtëpie pasive, e cila më parë ishte e paimagjinueshme pa masa shtesë të komplikuara dhe të shtrenjta. Me dritaret Schüco LivIng, ju mund të zvogëloni ndjeshëm kërkesat tuaja të mëparshme për energji duke zëvendësuar dritaret e vjetra me ato të reja. Përveç kursimit të kostove të ngrohjes, kjo do të thotë gjithashtu ulje të emetimeve të CO2, që do të thotë se jeni duke bërë diçka për të mbrojtur klimën. Karakteristikat e mira të izolimit termik i bëjnë dritaret e Schüco Living shumë të këndshme për tu prekur - sepse temperatura e pjesës së brendshme të kornizës nuk bie dukshëm nën temperaturën e brendshme edhe në dimrin më të ashpër. Kjo në mënyrë efektive parandalon tërheqjet dhe kondensimin në planin afatgjatë. Kursimi i energjisë është shumë i lehtë me Schüco LivIng:

 • Opsione individuale të lustrimit për xham izolues dhe funksional me një trashësi prej 24 mm deri në 52 mm 1
 • Sistem me profil me 7 ndarje me veti të shkëlqyera izoluese për vlera Uf deri në 1.0 W / (m²K) ose 0,96 W / (m²K)2.
 • Dy 3 ose 3 4 nivele mbylljeje sigurojnë mbrojtje optimale kundër erës, shiut dhe zhurmës.
 • Gjerësi të pakta të fytyrës për incidencë maksimale të dritës dhe fitime të larta të energjisë diellore 5.
 • Gjeometria klasike e krahutme linjat e saj të qarta dhe të përjetshme plotëson kërkesat e arkitekturës moderne 6
 • Living MD Classic

  Sistemi i dritareve me 3 diktunga

  Living AS Classic

  Sistemi i dritareve me 2 diktunga

  Shqip