Skip links
Explore
Drag

Rreth kompanisë

Kompania është themeluar në vitin 2000.

Gjatë kësaj kohe ne kemi ndërtuar një reputacion të mirë, i cili tregon numrin e porosive të kryera me sukses dhe klientëve të kënaqur, në Europë (Zvicër dhe Gjermani).

Qëllimi ynë kryesor është t'u sigurojmë klientëve tanë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë në kohë dhe me një çmim të arsyeshëm në mënyrë që të marrin cilësinë më të lartë me çmimin më të mirë!

Mallrat që ne ofrojmë përbëhen nga materiale dhe përbërës nga furnizues të njohur gjermanë si Schüco dhe WinkHaus, falë të cilave funksionaliteti dhe besueshmëria e tyre mbeten të pandryshuara. Falë shumëllojshmërisë së madhe të produkteve dhe përvojës shumë vjeçare, ne jemi në gjendje të ofrojmë zgjidhje tërheqëse për çdo nevojë dhe çdo aplikim të çdo konsumatori.

Dritare të shkëlqyera nga Kqiku-MZ

Më poshtë gjeni dritaret më të njohura.

Living

2/3 Diktunga

Klasa e izolimit termik:
4.5/5

Ndarje: 7

LivIng Alu Inside

3 Diktunga

Klasa e izolimit termik:
4.5/5

Ndarje: 7

Dritare dhe Dyert rreshqitese

2 Diktunga

Klasa e izolimit termik:
3.5/5

Ndarje: 5/7

Na tregoni se çfarë është e rëndësishme për ju kur zgjidhni dritaret?
„Këshilltari ynë virtual“
Ka zgjedhjen më të mirë për ju.

Hören Sie von vertrauenswürdigen Kunden

Pse ia vlen të kryeni projektin tuaj të ndërtimit me ne?

Ka shumë kompani që shesin vetëm dritare, por pak dinë t'i instalojnë siç duhet.

Shërbim gjithëpërfshirës

Ne ndajmë njohuritë tona me klientët tanë, ne respektojmë kohën tuaj dhe tonën, ne fokusohemi në atë që është e rëndësishme.

Koha e shkurtër e dorëzimit

Ne mund të shkurtojmë kohën e dorëzimit në 10 ditë pune. Ne jemi në gjendje të përmbushim angazhimet tona.

5 vite garancion

Ne garantojmë dritaret tona për 5 vjet dhe mund t'i mirëmbajmë ato në mënyrë që të funksionojnë në mënyrë perfekte për vite.

Përvojë dhe teknologji

Ne kujdesemi për klientët në vendet evropiane, fitojmë përvojë në realizime autentike dhe jemi të lumtur të këshillojmë për projekte jo standarde.

Keni pyetje rreth dritareve, dyerve apo produkteve të tjera?

Na kontaktoni ne telefon ose shkruani mesazh. Ne do t'ju përgjigjemi me kënaqësi pyetjeve tuaja.

+383 44 177 149

info@kqiku-mz.com

Shqip